Prislista

Detta är aktuell prislista för tjänsterna på Kursplatsen.se. Har du frågor om priser eller prismodeller är du välkommen med dem till oss på ekonomi@kursplatsen.se.

Ett av huvudmålen för kursplatsen är att det skall vara möjligt för alla att hålla kurser på kursplatsen. Vi också att så många som möjligt skall kunna gå kurserna och uppmuntrar därför till billiga kurser (men kursanordnare får ta vilka priser de vill för sina kurser). Vår avgift baseras på hur mycket kursavgifter anordnare tar för sina kurser. Vi tar för närvarande 10% av kursavgiften får att använda Kursplatsen.se

Observera att det inte kostar något att ha ett konto på kursplatsen. Det kostar heller inget att skapa kurser. Efter att du beställt en kurs får du en kurs där du har rättigheter att administrera den. Det finns ingen begränsning i hur lång tid du får arbeta med kursen.

Det är först när du har registrerade deltagare på kursen som en avgift tas ut. Den tas ut en gång per deltagare. Kursen kan vara hur lång som helst. Observera att det således är gratis att hålla kostnadsfria kurser. Detta gäller dock inte kurser som är studiemedelsberättigande eller där deltagarna på annat sätt betalar för utbildningen.

Kursplatsen Grund
I grundutbudet ingår plats för kursen på kursplatsen. Kursplatsen körs på en server i en serverhall med snabb anslutning till Internet, reservkraft och kylanläggning. Backup tas varje natt på alla data. Uppstår problem finns det hjälp att tillgå, i gunderbjudandet ingår support via e-post och forum. Supporten svarar på dina brev vardagar senast 24 timmar efter att de fått brevet.
Kursplatsen Extra
I det utökade utbudet ingår allt som ingår i grundutbudet plus möjligheten att få en egen kurskategori. Supporten är lika som i gundutbudet men vi svarar på dina frågor samma dag (vardagar) om vi får dem före klockan 13:00. Telefonsupport ingår för närvarande inte.
Kursplatsen Egen
I kursplatsen egen ingår allt som finns i kursplatsen extra men under en egen domän och med en helt egen kursplats.

Aktuella priser

Vad de olika alternativen kostar ser du i nedanstående tabell

TjänstPris*
Kursplatsenkonto0 kr
Kursutrymme0 kr
Grund10% av kursavgiften
Extra10% + 100kr per deltagare och månad
EgenFrån: 2000kr per månad (begär offert)
*) Samtliga priser är angivna utan moms

Kursplatsen reserverar sig för prisändringar.

Vill du ha något extra

Kursplatsen och Rejås Datakonsult kan erbjuda massa tjänster kring Moodle och Kursplatsen. Vill du ha något extra, till exempel en egen kursplats på en egen domän, antingen på våra servar eller din egen eller en specialanpassad variant så begär en offert. Vi kan ordna det mesta till ett mycket fördelaktigt pris.

Senast ändrad: söndag, 27 december 2015, 08:06