Kursplatsen för skolor

Kursplatsen har mycket att erbjuda dig som är aktiv inom skolan. Kursplatsen bygger på en beprövad teknik som används på skolor och utbildningsföretag runt om i hela världen. I Sverige används den till exempel på Stockholms och Göteborgs Universitet.

Nu kan du på ett billigt och smidigt sätt få tillgång till samma teknik utan att behöva fippla med tekniken. Vi ser till att det fungerar, att backup finns och systemen är uppdaterade och du undervisar. Om du vill kan du få en egen installation under egen domän och med egen användardatabas. Då kan du få en egen design och kan själv bestämma hur allt skall se ut. Aktuella priser hittar du i vår prislista.

Tjänster

Plats på Kursplatsen.se

Precis som privatpersoner kan du hålla dina kurser direkt på Kursplatsen.se. En fördel med detta är att många redan har konto på Kursplatsen och på så sätt har en kort startsträcka för att amäla sig till din kurs.

Möjligheterna att anpassa annat än dina egna kurser är begränsade.

Egen instans av kursplatsen (Kursplatsen Egen)

Du kan få en egen instans av den programvara som körs på kursplatsen. Antingen under vår domän, till exempel lillaskolan.kursplatsen.se eller under er egna befintliga domän, till exempel kurser.lillaskolan.se.

Kursplatsen egen ger obegränsat antal kurser. Ni utser en egen administratör som fritt kan lägga till och ta bort kurser och kurskategorier. Aktuella priser finns i vår prislista. För större elevantal eller andra speciella funktioner, till exempel egenutvecklad layout, begär offert.

Egen server i er miljö

Rejås Datakonsult som är företaget som står bakom Kursplatsen har stor erfarenhet av Moodle, Linux, MySQL, Apache och PHP (tekniken bakom Kursplatsen) och kan till ett förmånligt pris hjälpa er igång med en egen installation av dessa programvaror. Rejås Datakonsult kan också åta sig drift och underhåll av er server på samma sätt som Kursplatsen driftas. Ni får då en server som alltid är uppdaterad och som står under övervakning 24/7. Även själva hårdvaran kan leasas av Rejås Datakonsult, i det fallet hanteras även hårdvaruproblem och uppdateringar utan att ni behöver tänka på det.

För egen server eller annan konsultation begär offert på info@rejas.se.

Senast ändrad: söndag, 27 december 2015, 08:06